CO2 Neutral Website
Hvordan det fungererDeltagerePriserOm osTilmeld dig
Dansk

Om IngenCO2

Allerede i 2009 havde internettet overhalet luftfartsindustrien - når det kom til udledning af CO2. Derfor satte vi os for at hjælpe virksomheder med at gøre noget ved deres CO2-udledning fra websites, og dele de gode nyheder med deres brugere.

Hvad er IngenCO2?

IngenCO2 er et globalt klimainitiativ. CO2-udledning er nemlig et globalt problem. Derfor er vi også meget stolte af at have medlemmer fra alle slags organisationer og kontinenter.

Tak til alle vores medlemmer og samarbejdspartnere

Først og fremmest: Tak til alle de medlemmer der hjælper os med at få IngenCO2 til at vokse og trives. Vi er glade for at høre, at det styrker virksomheder og organisationers omdømme og brugertilfredshed at have det lille, grønne ikon på deres website.

CO2-neutrale websites er måske ikke det centrale i virksomhedernes miljøindsats, men det et glimrende supplement til andre initiativer. Vi får mange tilbagemeldinger om at lige præcis IngenCO2-certificeringen giver meget større markedsføringsværdi end udgifterne til et medlemskab.

Mange bække små ...

Målet med IngenCO2 er at skabe større opmærksomhed på CO2-udledning fra websites. Samtidig vil vi selv gennemføre konkrete projekter, der gør en forskel - både socialt og miljømæssigt. For eksempel reducerer vi både CO2 og forbedrer livet for tusindvis af afrikanske familier, ved at samarbejde med lokale NGO’er om at opføre energieffektive komfurer.


Kontakt

IngenCO2.dk
Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus C.
mail: info@ingenco2.dk

Vi bestræber os på at svare på mails indenfor 24 timer på hverdage, så skriv gerne til os med spørgsmål.

Bliv mere bæredygtig

Styrk dit brand og gør en forskel!

CO2 Neutral Website

Kontakt

Om IngenCO2

Hvordan fungerer detVores projekterBeregningerDeltagereRessourcer

Alle rettigheder forbeholdt © IngenCO2.dk

MedlemsbetingelserPersondata- og cookiepolitik