CO2 Neutral Website
Hvordan det fungererDeltagerePriserOm osTilmeld dig
Dansk

Vores projekter

Vi involverer os kun i Gold Standard-projekter. Det vil sige kvalitetssikredeprojekter med en høj grad af CO2-neutralisering. Læs mere om dem herunder.

Gold Standard-verificering

For at opnå højest mulig CO2-reduktion investerer vi i få, men effektive projekter - som alle er Gold Standard-certificerede. Det vil sige at de er verificeret af FN-akkrediterede kontrollører med høje krav til design, effekt, governance og rapportering.

Social udvikling kan reducere CO2-udledning

Nogle af de projekter, vi investerer i, giver stort udbytte for miljøet. Andre har en stor betydning for lokalbefolkningen. Det er to sider af samme sag. Vi kan gøre en stor forskel i CO2-regnskabet ved at øge både livskvalitet og nedbringe brugen af fossile brændstoffer.

Solenergi i Indien

Indien har store planer for den grønne omstilling og i takt med at den gennemsnitlige levestandard i Indien forbedres er det vigtigt at den grønne omstilling følger med. Derfor og på grund af andre fordele du kan læser mere om her, har vi valgt at deltage i solcelleprojektet i den indiske delstat Maharashtra.

Vandboringsprojekter i Afrika

Hvis man kun har adgang til beskidt vand, bliver man nødt til at koge det før det kan drikkes. Opvarmningen forurener luften og udleder CO2. Derfor kunne vi hjælpe med at nedbringe CO2-udledningen ved at skaffe folk adgang til rent vand, i små byer i Uganda, Zimbabwe og Sierra Leone.

Vindprojekter i Tyrkiet og Indien

Vindmøllerne snurrer i Tyrkiet og Indien, og det reducerer CO2 globalt. Ikke kun på grund af den grønne strøm, de producerer, men også fordi Tyrkiet og Indien ikke er underlagt CO2-kvoter. Det lyder måske lidt teknisk, men vi nedbringer CO2-udledningen i ikke-kvote-lande.

Nye, vedvarende energikilder

Vind- og vandprojekter er en god investering i CO2-reduktion, fordi det er let at måle hvor meget grøn energi anlæggene producerer. Vi vil gerne bidrage til at omstille energiproduktionen globalt, og derfor er projekterne en vigtig del af vores indsats.

Varmeprojekter i Afrika.

I komfurprojektet i Kenya kunne familier vælge frivilligt at tage imod mere energieffektive komfurer. Komfurerne kræver en meget mindre brændemængde, fordi de holder bedre på varmen. Samtidig begrænser de udledningen af røg.

Europæiske CO2-kvoter

I en kort periode var vi med til at købe og annullere europæiske rettigheder til at udlede CO2. Der var mærkbar politisk opbakning på det tidspunkt, og det havde en stor effekt på den globale CO2-udledning. Hvis kvotepriserne stiger igen, overvejer vi at genoptage projektet.

Regnskovsprojekter

Regnskovene er, som man siger, verdens lunger. Jo mere regnskov, desto mindre CO2-udledning. Derfor er det en god investering i CO2-reduktion at begrænse fældningen af regnskov. Vi undersøger stadig hvilke Redd+-projekter vi kan investere i.

Vi holder, hvad vi lover - og BDO holder øje med os

Revisionshuset BDO laver løbende gennemgange af vores CO2-opgørelser og beregninger. Den viser at vores projekter og investeringer i gennemsnit kompenserer for 200% af medlemmernes CO2 udledninger.

Bliv mere bæredygtig

Styrk dit brand og gør en forskel!

CO2 Neutral Website

Kontakt

IngenCO2.dk
Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus C
Danmark
info@ingenco2.dk

Om IngenCO2

Hvordan fungerer detVores projekterBeregningerDeltagereRessourcer

Alle rettigheder forbeholdt © IngenCO2.dk

MedlemsbetingelserPersondata- og cookiepolitik